Unik marknadsföring via golfbollar med tryck

Att marknadsföra sitt företag eller sig själv är inte alltid helt enkelt. Likt mycket inom marknadsföring så handlar det alltid om vilket intryck man ger och vid vilket tillfälle. För dig som gillar att slå en runda på golfbanan och samtidigt driver företag så vet du nog också hur effektivt det är med kundkontakt och kundmöten över greenen. Att skapa och underhålla affärsrelationer via golfbanan må låta som en klyscha direkt från en amerikansk film – men det ligger faktiskt någonting i det.
Kanske du redan själv är aktiv inom golf och gillar att vara ute på golfbanan. Eller så kanske någon av dina affärskontakter gärna dödar lite stress och rastlöshet längs med de 18 hålen. Golfsporten har alltid varit en populär aktivitet för allt inom affärsvärlden för såväl kundmöten som kick-offs eller konferenser. Så hur utnyttjar vi smarta entreprenörer detta faktum? Svaret är enkelt.

Golfbollar med tryck

Att ge bort ett visitkort är standard under möten eller nätverkande. Men vad sägs som golfbollar? En golfboll med tryck på är ett perfekt sätt för ditt företag att sticka ut lite extra på. Från stora events där de kan delas ut till enstaka presenter för golfintresserade investerare eller affärspartners. En golfboll som marknadsföring är inte bara roligt utan också användbart. Hur många gånger plockar man egentligen inte upp sin golfboll och kollar på den?
Så för dig som har intresset för golf bland affärskontakter och i nätverket – överväg alternativet att trycka egna logobollar. Det behöver inte vara särskilt dyrt alls och det är bra mycket roligare än att ge ut ett torftigt visitkort. Att handla logobollar eller golfbollar med eget tryck har länge varit ett populärt spex på marknadsföringsjippon och mässor. Att det går att använda i sin egen arsenal av marknadsföring är det så som tänker på.

Vart handla logobollar?

Golfbollar pa rangenAtt handla logobollar (även känt som golfbollar med eget tryck) är som tidigare nämnt mycket enkelt. Det finns flertalet specialiserade firmor och tryckerier på internet där du kan beställa golfbollar med din egen logga. Desto fler du handlar desto lägre slutpris blir det naturligtvis. Om du alltså ska handla golfbollar inför en mässa eller sponsring så behöver det inte bli mycket dyrare än annat profilmaterial.
Golfbollar med eget tryck ger en känsla av exklusivitet och utvaldhet. Det sätter en unik prägel på din firma och du når samtidigt rätt målgrupp. Det är knappast en nyhet att många inom affärs- och företagarvärlden också njuter av sporten golf. Du vet aldrig när du stöter på nästa leverantör, partner eller kundkontakt som råkar ha en golfbag hemma ståendes i garderoben. Att snabbt kunna ta fram en läcker golfboll och lite nonchalant slänga över till sin motpart skapar ett intryck som få glömmer.

Marknadsföring måste vara unik

Marknadsföring handlar om att alltid vara unik och sticka ut. Att synas på rätt sätt och samtidigt leverera budskapet. Så för dig som söker efter ett roligare alternativ än kepsar och andra profiltryck kan vi varmt rekommendera golfbollar eller logobollar. Golfen kommer knappast att dö ut som sport under en lång tid och du får en marknadsföringsprodukt som inte bara marknadsför utan också är användbar samtidigt. Pennor, block och kontorsartiklar med ens egen logotyp på kan slänga sig i väggen – visa istället upp den skinande golfbollen.
Vem vet kanske din golfboll i slutändan hamnar i händerna på din affärspartners kunder? Att sprida sitt varumärke eller företag handlar om att inte vara rädd för att tänka utanför boxen. Att placera din verksamhet runt om på Sveriges golfbanor går helt i riktlinje med detta. Så pröva du med att beställa logobollar för din firma redan idag.